Δήμος Παπαναστασίου

ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ ,ΗΓΕΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ONE MAN BAND ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ JAΖΖ KAI BLUES ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΠΙΑΝΙΣΤΑ ΤΗΣ JAΖΖ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΥΝΜΑΣΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑI CLUBS. ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ JAΖΖ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SWING ΣΤΗΝ BEBOP Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΙΑΝΙΣΤΑ TOY ΗΑLF NOTE JAZZ CLUB ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1978 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1988. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΤΗΣ JAΖΖ KAI ΒLUES ΣΚΗΝΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ JAΖΖ ΣΚΗΝΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ HALF NOTE JAΖΖ CLUB ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ( RΑΥ BROWN,MONTY ALEXANDER,GRADY TATE, MILT JACKSON, LACATOS ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ).

ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ GRΟUP TΩN SWING MESSENGERS ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΗΣ JAZZ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΝΣΕΡΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ CLUBS ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ,ΕΛΒΕΤΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑ.

ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΣAIΖΟΝ 2013- 2014 ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔIΔΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ JAZZ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΡΝΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ. BERN INTERNATIONAL UNIVERSITY OF ARTS IN JAZZ AND CONTEMPORARY MUSIC .

ΠEΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (POP,DISCO,ROCK,FUSION,FUNK,REGGAE)TA ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ JAZZ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ KAI ΤΗN ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ.