Πηνελόπη Κέφου

Γεννήθηκε το 1995. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα χορού και πιάνου ενώ μεγαλώνοντας ασχολήθηκε και με την υποκριτική και το τραγούδι στην Αθήνα.

Είναι κάτοχος του Intermediate και Advanced One Ballet της Royal Academy of Dance.

Το 2013 ξεκινάει τις σπουδές της στο Musical Theater στο ετήσιο πρόγραμμα του Bird College στο Λονδίνο. Το 2014 αρχίζει τις σπουδές Χορού στο Kingston University του Λονδίνου, από το οποίο αποφοιτά με άριστα το 2017.

Παράλληλα με τις σπουδές παρακολουθεί το ετήσιο πρόγραμμα χορογραφίας στο Siobhan Davies Dance(2015-2016) και διδάσκει χορό σε παιδιά της England Sports Group και ως βοηθός, στο Chisenhale Dance Space στο Λονδίνο

Έχει λάβει μέρος στις εξής παραστάσεις : “ The Darkened Room” στο The Photographer’s Gallery,“ We may be sometime “ στο National Maritine Museum“ The Soft Pill “ Sofar Sounds“ Bollywood “ στο Saddlers Wells“ Dead Wives Society” στο Rose Theater “ Next Choreography Festival” στο Siodhan Davis Dance Η ίδια έχει χορογραφήσει και χορέψει το “ The Lobster” , το “Collage” στο Λονδίνο και στην παράσταση “ Η Ωραία Ελένη ”του Offenbach στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, που ξεκίνησε το 2016 και παίζεται μέχρι σήμερα.

Το 2017 ιδρύει τη δική της καλλιτεχνική ομάδα “ A Blooming Mess & Guest” και χορογραφεί τα έργα “ The Beginning” και “Solar Insanity”.