Βίκυ Σιούτα

Πτυχιούχος πιάνου και Αρμονίας (με καθηγητή τον Γ. Οικονόμου) και πτυχίο φωνητικής – σύγχρονου τραγουδιού από το Φθιωτικό Ωδείο Καραμπογιά.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Φωνητικής Αγωγής από το Γιάννη Σαράτση με θέμα: «Αναπνοή-Τοποθέτηση- Ορθοφωνία» και Ηλεκτρικής Κιθάρας από το Γιάννη Σπάθα με θέμα: «Η ροκ κιθάρα στην Ελληνική Σύγχρονη Μουσική», καθώς και σεμινάριο με τους Μανώλη Καραντίνη και Νίκο Τατασόπουλο με θέμα: «Οι μεγάλοι δεξιοτέχνες του Μπουζουκιού».

Από το Σεπτέμβριο του 1998 διδάσκει φωνητική, μουσική προπαιδεία, αρμόνιο και χορωδία ενηλίκων σε πολλά ωδεία, όπως στο Φθιωτικό Ωδείο Καραμπογιάς, στη Μουσική Σχολή Παναγιώτη Κέφου, στο Δημοτικό Ωδείο Μώλου- Αγ. Κωνσταντίνου και στο Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Λαμίας.

Έχει ενεργή συμμετοχή με τη χορωδία ενηλίκων του Φθιωτικού Ωδείου Καραμπογιάς, υπό τη διεύθυνσή της, στην 1η Πανελλήνια Παρουσίαση του Βιβλίου του Στέλιου Καζαντζίδη, που πραγματοποιήθηκε το έτος 2008 στο Φθιωτικό Ωδείο Καραμπογιά σε συνεργασία με την Βάσω Καζαντζίδη και τον Κώστα Σμοκοβίτη.

Επίσης συμμετείχε: στη συναυλία αφιέρωμα στο Στέλιο Καζαντζίδη( 2008), στο μουσικό κέντρο «Εσπερίδες» σε συνεργασία με την Βάσω Καζαντζίδη, Κώστα Σμοκοβίτη, Μελίνα Ασλανίδου, Ραλλία Χρηστίδη, Αντώνη Ρέμο και Μανώλη Καραντίνη, στο φεστιβάλ χορωδιών στο Δήμο Μώλου - Αγ. Κων/νου, με τη χορωδία ΚΑΠΗ Μώλου, υπό τη διεύθυνση της, με την παιδική χορωδία του Φθιωτικού Ωδείου Καραμπογιά, υπό τη διεύθυνση της, σε εκδήλωση προς τιμήν του Χρήστου Νικολόπουλου, παρουσία του ιδίου, με την παιδική χορωδία του Φθιωτικού Ωδείου Καραμπογιά, υπό τη διεύθυνση της, σε εκδήλωση προς τιμήν του Γιώργου Ανδρέου, παρουσία του ιδίου, στη συναυλία αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή, παρουσία του ιδίου, στο 7ο χορωδιακό φεστιβάλ με τη χορωδία Συλλόγου Επτανησίων Φθιώτιδας στο Δήμο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδος και στη συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας με τη μεικτή χορωδία του Συλλόγου Επτανησίων Φθιώτιδας και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λαμιέων, με θέμα «Μέρες δουλείας και φωνές ελευθερίας από τον επτανησιακό χώρο».